菊川市立総合病院

tel. 0537-35-2135(代表)〒439-0022 静岡県菊川市東横地1632
文字サイズ・背景の設定

文字サイズ 通常の文字サイズ 大きい文字サイズ 背景色 背景白 背景青 背景黄 背景黒

診療案内
診療日:月~金曜日の平日 受付時間:平日8:00~11:00 休診日:土・日・祝(年末年始12月29日〜1月3日)診療日:月~金曜日の平日 受付時間:平日8:00~11:00 休診日:土・日・祝(年末年始12月29日〜1月3日)
  • 外来診療担当医表
  • フロアガイド

検査結果が陽性の方へ(English)

To those who have a positive test result

To those who received guidance from the hospital

Please check the following contents before visiting the hospital.

About visit

• Be sure to wear a mask (even for passengers).
  • If you have nail polish or other decorations on your nails, please remove them.
  • Please finish the toilet before coming to the hospital.
  • When you arrive, please wait in the car until the staff arrives (please do not go outside).
  • If another car is stopped, please park behind it.

Belongings

1. Health insurance card
  2. Medication notebook (for those who have prescription drugs)
  3. Residence card (for other nationalities)
  4. Child medical expenses beneficiary certificate (for those who have it)
  5. 2 to 3 days of hospitalized luggage
    • Moisture (please prepare the amount you need, such as several 500 ml PET bottles)
    • Underwear
    • 3 or more towels
    • Cup
    • Tissue paper
    • Toiletries
    • Body Soap
    • shampoo rinse
    • footwear
    • Denture case
    • earphone
    • Writing utensils
    • flashlight
    • What to wear (winter), etc.

Waiting place (access)

Between the bus stop and the ambulance entrance (in the zone marked “No parking”)

↓ Access to the waiting area (PDF)
Click to enlarge.

Top of page

病院からのお知らせ